Påskestemning!

Etter en deilig uke på fjellet, kom vi ned til 20 varmegrader i dag! Vi har storkosa oss på på påsketur, med god mat, godt godteri, gode venner og gode spill! Jeg synes alltid det er litt vemodig å reise ned igjen og vite at det er et år til neste gang. Det er nemlig litt sånn at jeg blir som en liten unge igjen hver påske ( og jul for den saks skyld) , og gjerne vil ha alt som det var i gamle dager! Og sånn blir det jo nesten på den lille hytta vår med påskepynt fra både 60, 70 , 80 og 90 tallet, hvor alt får være som det alltid har vært!
img05912img0563

Jesper-hund har virkelig vært i sitt rette element, sprunget løs og vært Grødalens store sønn en hel uke!2 kommentarer

ainapaina

13.apr.2009 kl.18:51

For en nydelig hytte og natur!!! Skjønner godt du ikke hadde lyst å dra derfra til asfaltjungelen her i Oslo... ;)
Tipper Jesper har kost seg som Grøndalens store sønn ja! Men han/dere har vært savnet i "hagen" her, så det blir kos å se dere igjen når hverdagen er tilbake! :)
Ok om jeg linker fra bloggen min til deres blogg eller? Synes den er så artig, koselig, fin, moro og ja... alt det en blogg bør være! :P

ingrid

22.apr.2009 kl.15:10

Tok litt tid før jeg oppdaget kommentaren din Aina;-) Ja, vi hadde det kjempefint, men det var godt å komme tilbake til Oslo igjen også! Og nå er våren her! Grillings i parken til helga?

Skriv en ny kommentar

rosén+torske

rosén+torske

28, Oslo

Her kan venner og bekjente få et lite innblikk i vår hverdag på, og utenfor atelieret.

Kategorier

Arkiv

hits